luni, 15 noiembrie 2010

Noutăţile lunii noiembrie la Isis Medical Center

Aşa cum ne-am obişnuit, nu trece lună fără evenimente marca Isis. Astfel, pentru această lună Isis s-a gândit la trei surprize.
  
Iată că din această lună, cele care vor naşte la clinică vor avea ocazia să retrăiască acest moment şi să-l împărtăşească cu cei dragi oricând doreşte, deoarece Isis le va oferi o amintire ce va dăinui în timp: filmarea artistică a unuia dintre cele mai importante momente din viaţă - venirea pe lume a bebeluşului.


Sfîrşitul lunii este ocupat cu două activităţi la fel de benefice şi interesante. Pe 26 noiembrie, între orele 15.00-20.00, şi 27 noiembrie, între orele 9.00-14.00, va avea loc în sala Ovidiu a Hotelului IBIS din Constanţa seminarul „Atelierul părinţilor”. „Atelierul Parintilor este locul in care veti invata sa deveniti parinti sau bunici mai buni, locul si timpul in care va propunem intr-o maniera interactiva, vizuala si introspectiva sa va construiti relatia cu proprii copii.” Spune Cristina Neguţ, formator metoda ESPERE. Data limită a înscrierilor este 23 noiembrie. Pentru mai multe detalii vă puteţi adresa la ramona@activetraining.ro sau la telefon 0722 505 774.

Din dorinţa de a seta noi standarde calitative în implementarea actului medical în România, Clubul Isis împreună cu Isis Medical Center te invită, pe 28 noiembrie ora 11.00, la hotel Malibu, la prima editie a evenimentului „Isis, o nastere prietenoasa”. Este o întâlnire plinăde surprize în care vei afla informaţii utile pentru tine şi bebeluşul tău, având oportunitatea de a discuta şi de a adresa întrebări specialiştilor şi profesioniştilor din domeniu într-un cadru interactiv şi prietenos.

Vei putea afla despre ultimele noutăţi în ceea ce priveşte preconcepţia şi planningul familial, alimentaţia gravidei şi a mamei care alăpteaza, importanţa educaţiei prenatale, naşterea naturală şi naşterea prin operaţie cezariană, importanţa iniţierii precoce a alăptării şi a contactului piele pe piele cu bebeluşul, lăuzia şi refacerea mamei după naştere, alimentaţia corectă a sugarului, întărirea sistemului imunitar al bebeluşului şi multe altele.

Pe lângă tombole, cadouri şi multe alte surprize, vei primi de asemenea un ghid informativ gratuit care conţine răspunsuri la cele mai frecvente întrebări pe care şi le pun viitoarele şi proaspetele mămici cu privire la sarcină, naştere, alăptare şi îngrijirea bebeluşului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu